Avantor valgte Eurest AS som leverandør av flott, ny lunsjrestaurant i Nydalen

2015-11-12

I det nye bygget til Avantor NY28 i Nydalen kan du blant annet preppe skiene, stelle sykkelen og få pleiet bilen. Eurest AS er valgt som leverandør til å skape en fantastisk lunsjrestaurant som også er åpent for eksterne gjester. Snart kommer det også en kafé med deilig kaffe og nybakte bakervarer.

Eiendomsselskaper investerer stort i å skape bygg med et rikt utvalg av fasiliteter. Det er ikke lenger nok med kontorlokaler og en enkel kantine. Avantors nye flaggskip i Nydalen – NY28, er et totalrenovert bygg i det opprinnelige hovedkontoret til Christiania Spikerverk, og det har vært stor fokus på fleksibilitet og å legge til rette for en effektiv hverdag og et moderne tilbud.

Eurest AS ble valgt som leverandør til å drive en flott ny lunsjrestaurant – som også er åpent for eksterne gjester og renholdet i bygget. Kontrakten har en estimert totalverdi på rundt 100 mill. NOK over kontraktsperioden.

"Vi er svært fornøyd med å få være med å skape en solid helhetlig opplevelse i samarbeid med Avantor. Vi har levert tjenester til flere av Avantor sine bygg, men på NY28 skal vi nå drive en lunsjrestaurant som er mer enn bare en vanlig kantine. Vi ser at flere kunder etterspør «det lille ekstra» både rundt mat og andre tjenester. Derfor har vi også tilrettelagt og utviklet våre tilbud i henhold til dette" sier Therese Log Bergjord, Administrerende Direktør i Compass Group (morselskapet til Eurest AS).

Avantor er Norges ledende eiendomsutvikler, og investerer mye penger for å skape de unike arbeidsplassene. De forvalter en stor andel av byggene i Nydalen, og jobber nå med å få inn de riktige leietakerne for å skape det gode miljøet i det nye flottet bygget NY28. Se mer informasjon på www.ny28.no.

"I Avantor arbeider vi kontinuerlig med å utvikle bygg, og samarbeide med de rette leverandørene om å skape det unike tilbudet som er tilpasset morgendagens leietakere. Servicetilbud og gode matopplevelser er viktige, og vi er fornøyd med å ha valgt en leverandør på dette området som klarer å følge med i tiden. I samarbeid med Eurest har vi skapt et tilbud som vi mener gir en ekstra flott arbeidshverdag" sier Roy Frivoll, Forvaltningsdirektør i Avantor. 

For ytterligere informasjon,

Kontakt Compass Group:

Kontakt Avantor:

Therese Log Bergjord
Administrerende Direktør
Tlf: 901 10 540
E-post: tlb@compass-group.no

Roy Frivoll
Forvaltningsdirektør
Tlf: 930 90 980
E-post: raf@avantor.no

Om Compass Group

Compass Group er et internasjonalt konsern og verdensledende leverandør av måltidstjenester og andre supporttjenester med en omsetning på £17 milliarder. Konsernet har over 500 000 ansatte i over 50 land og leverer service i verdensklasse på 50 000 steder rundt om i verden. I Norge drives virksomheten under merkenavnene Eurest, Eurest Services, ESS og Medirest. Selskapet har ca. 2000 ansatte, 2 mrd. NOK i omsetning og en landsdekkende tilstedeværelse.

Om Avantor

Avantor AS er et ledende norsk eiendomsselskap som eier om lag 250 000 m2 eiendom primært i Nydalen, men også andre steder i Oslo, Asker, Kristiansand og Tønsberg. Avantor sin visjon er å være den ledende bydelsutvikler, og har i tillegg bred kompetanse på de fleste områder innen forvaltning, drift, utvikling og utleie av næringseiendom. Avantor omsetter for ca. 300 mill. NOK, har 38 ansatte og kontor i Nydalen.