Compass Group foredragsholder på FM-Konferansen 2015

FM-Konferansen ble arrangert av Norges bygg- og eiendomsforening for 12. gang på Scandic Fornebu Hotell den 26. oktober. Programkomitéen hadde satt sammen et faglig sterkt og interessant program med foredragsholdere fra tunge FM-miljøer. Over 135 deltakere var påmeldt og det var kamp om plassene.

Kathinka Friis-Møller, Driftsdirektør FM i Compass Group var sammen med Anders Solaas, Salgs- og markedsdirektør i Entra invitert til å holde et innlegg om FM-avtalen mellom Entra og Compass Group.

"Vi snakket om hvordan vi forener to sterke miljøer innen eiendomsutvikling og servicetjenester og bygger sammen en optimal leveranse som hele tiden skal utvikles for å møte morgendagens behov.

Sammen har vi funnet en samarbeidsmodell som sikrer at vi skal vokse, sparre og utvikle leveransen sammen. Dette gjør vi gjennom felles Visjon og Målsetting med tydelige KPI’er" forteller Kathinka.

Compass Group har i samarbeid med Entra utviklet et eget konsept; Inhabit by Entra.

Kathinka Friis-Møller og Anders Solaas på podiet
Fotograf: Charlotte Nexmark

Innlegget ble avsluttet med "La oss nå se hvordan det er å være kunde av Entra"... Entras film "Entra - We care for you":

https://youtu.be/4EVBNGgSTQw

FM-konferansens del to ble holdt i Fornebuporten hvor Compass Group leverer FM-tjenester og har sitt eget restauranthus The Local.

The Local serverte nydelig tapas i Fornebuportens Grand Hall som avslutning på konferansen