Fornøyde deltakere på Compass Groups frokostseminar

Compass Group inviterte eksisterende og potensielle kunder til frokostseminar på Asker Panorama onsdag 4. februar. Nesten 70 kunder og representanter fra Compass Group deltok i arrangementet som ble holdt i peisestuen ved Spiseriet (personalrestauranten) i Asker Panorama; det nye bygget hvor Compass Groups Asker-kontor er lokalisert.

Frokosten var laget av vår Produktutviklingsgruppe i samarbeid med vårt eget Culinary Team, og bestod av små, sunne, delikate frokostretter og juice-smoothies.

Therese Log Bergjord, Adm. Direkør, ønsket velkommen, etterfulgt av Berit Nordstrand, lege, 6-barnsmor og livsnyter, som holdt et entusiastisk og inspirerende innlegg om hvordan man kan gjøre enkle grep for en sunnere hverdag.

Berit NordstrandBerit er lidenskapelig opptatt av alt man skal begynne med, ikke slutte med. Med enkle grep i kostholdet kan man fortsatt kose seg uten å gå opp i vekt, og samtidig forebygge sykdom og lidelser.

Les mer på hennes egne hjemmesider http://www.beritnordstrand.no/

Jon-Martin Pedersen, som har ansvar for prosjektledelse og utvikling av eiendommene til Oxer eiendom, avsluttet seminaret. Han fortalte om Asker Panorama fra byggestart til ferdigstillelse. Bygget er breeam-sertifisert og mottok Asker Kommunes byggeskikkpris i 2014.