Aktuelt

Kokkekampen "Årets Matkriger 2016"

For sjette året på rad arrangerte Compass Group sin årlige kokkekamp "Årets Matkriger 2016", en intern kokkekamp for ansatte i Eurest, Medirest og ESS. Finalen ble arrangert hos Bama i Oslo lørdag 21. mai.

Det var laget Bedre buk sprenge enn god mat slenge fra ESS med (f.v.) Lene Havåg, Anders Martinsson og Tony Kristiansen som ble vinnerne av Årets Kokkekamp. Laget vant andre året på rad! Premien er en matfaglig tur til København med mye spennende på programmet.

Vellykket frokostseminar på The Local

Fredag 1. april arrangerte Compass Group frokostseminar for kunder og samarbeidspartnere på The Local, Fornebuporten med tema «Fremtidens arbeidsplasser». Over 100 deltakere fylte lokalet Grand Hall på The Local, og vi var godt fornøyd med oppmøtet!

Vi hadde også svært gode foredragsholdere. Kristin Skogen Lund holdt et inspirerende innlegg om ledelse i tider med store endringer, og Torstein Storækre fortalte om deres unike reise med å planlegge og realisere bygget Fornebuporten.

Compass Group foredragsholder på FM-Konferansen 2015

FM-Konferansen ble arrangert av Norges bygg- og eiendomsforening for 12. gang på Scandic Fornebu Hotell den 26. oktober. Programkomitéen hadde satt sammen et faglig sterkt og interessant program med foredragsholdere fra tunge FM-miljøer. Over 135 deltakere var påmeldt og det var kamp om plassene.

Kathinka Friis-Møller, Driftsdirektør FM i Compass Group var sammen med Anders Solaas, Salgs- og markedsdirektør i Entra invitert til å holde et innlegg om FM-avtalen mellom Entra og Compass Group.

Compass Group signerte Saltpartnerskapsavtalen

Saltpartnerskapet er det første formelle partnerskapet mellom matvare- og serveringsbransjer, nærings- og bransjeorganisasjoner, forsknings- og interessemiljøer og myndigheter. Partene er likeverdige aktører og forplikter seg gjennom en intensjonsavtale.

Compass Group Norges administrerende direktør Therese Log Bergjord sitter i Helseminister Bent Høie sin Næringslivsgruppe på Matområdet og Saltpartnerskapet er en spinn-off effekt av denne gruppens arbeid.

Compass Groups datterselskaper Eurest AS og Medirest Norge AS fusjonerer

Styrene i Medirest Norge AS og Eurest AS har i felleskap besluttet sammenslåing av selskapene ved at Medirest Norge AS oppløses ved fusjon med Eurest AS med virkning fra 01.10.2015

Dette betyr ingenting for merkenavnet Medirest som vil fortsette som før, kun at kontraktspart i avtalene med helseforetakene endres.

Alle ansatte i Medirest overføres til Eurest med uendrede lønnsvilkår og rettigheter. Det overtakende selskap overtar fullt ut det overdragende selskaps forpliktelser overfor de overførte ansatte.

100.000 måltider på 21 dager!

Utbyggingen av Nyhamna landanlegg er på sitt mest hektiske mens anlegget er tømt for gass. Over 1500 personer er daglig i arbeid.

Compass Group / Eurest har fire kantiner fordelt på området og her serverer vi for øyeblikket mellom 30.000 og 35.000 måltider i uken.

Eurests prosjektleder for prosjektet TA2015, Stian Winum og hans team med kjøkkensjef med kjøkkensjef David Grein i førersetet serverte 100.000 måltider på 21 dager!

Fornøyde deltakere på Compass Groups frokostseminar

Compass Group inviterte eksisterende og potensielle kunder til frokostseminar på Asker Panorama onsdag 4. februar. Nesten 70 kunder og representanter fra Compass Group deltok i arrangementet som ble holdt i peisestuen ved Spiseriet (personalrestauranten) i Asker Panorama; det nye bygget hvor Compass Groups Asker-kontor er lokalisert.

Frokosten var laget av vår Produktutviklingsgruppe i samarbeid med vårt eget Culinary Team, og bestod av små, sunne, delikate frokostretter og juice-smoothies.

Compass Groups kontor på Østlandet har flyttet til nye lokaler

Compass Group flyttet mandag 10. november fra Nesbruveien og inn i flotte, nye lokaler ved Asker Panorama, "Askers nye signalbygg av sjelden standard". Den nye besøksadressen er Drengsrudbekken 12, 1371 Asker.

Bygget er moderne og miljøvennlig, og er et fullservicebygg med offentlig kaffebar, resepsjon, spiseri, møterom, takterrasse, treningsfasiliteter med garderobe og shuttelbuss.

Lundin Norway AS tildeler forpleiningskontrakten på Edvard Grieg feltet til ESS!

Fredag 26. september signerte vi avtalen om leveranse av forpleiningstjenester på Edvard Grieg feltet med Lundin Norway AS. Varigheten på kontrakten er 4 år pluss opsjoner. Edvard Grieg feltet er lokalisert på Utsirahøyden og utreisested blir derfor Stavanger. Installasjonen har 100 sengeplasser og skal etter planen starte opp sommeren 2015.

Nå ser vi frem til å jobbe tett sammen med Lundin frem mot oppstart og ser frem til å bidra til at Edvard Grieg feltet blir en suksesshistorie for Lundin.